Informatie over onze zelftesten
Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis


ē Alle pakjes worden bezorgd met Bpost, PostNL of DPD koerier


Vraag over: Sensitest

Zodra je bestelling is geplaatst en betaald wordt je pakje vrij snel verwerkt en verzonden. Op werkdagen indien voor 17.30 uur besteld en betaald wordt je pakje nog dezelfde dag verzonden. Je ontvangt direct een bevestiging van verzending van je order zodat je precies weet wanneer je bestelling is verzonden. In de regel worden de orders die op werkdagen worden besteld en betaald in Nederland binnen 24 uur bezorgd. Bezorging in BelgiŽ is binnen 2 a 3 werkdagen. Voor de rest van Europa geldt 4 a 5 werkdagen.

Vertraging

Niet alle post wordt door Bpost op tijd bezorgd. Een enkel keertje kan het voorkomen dat een pakje een vertraging oploopt. In BelgiŽ kan een pakje iets later worden bezorgd dan de 3 dagen die Bpost opgeeft. Onze ervaring is dat het om een bijzonder klein percentage gaat dat te laat wordt bezorgd. Recentelijk onderzoek onder meer dan 1000 klanten heeft uitgewezen dat 99,8% van de ondervraagden tevreden was met de bezorging van hun bestelling. Het is uiteraard wel erg vervelend als je pakje te laat wordt bezorgd en we proberen je altijd te helpen als het je overkomt.
Soms kan de verwerking van je betaling voor wat vertraging zorgen. De snelste manieren van betalen zijn MisterCash, Bancontact en Creditcard. Ook Paypal werkt bijzonder snel mits je voldoende saldo op je Paypal rekening hebt staan. Mocht je vragen hebben over de verzending van een order, neem dan even contact met ons op (zie bovenaan deze pagina).

Vertraging in november en december

Singles Day (11 november), Black Friday, Sinterklaas, en de aankopen voor Kerst zorgen voor een enorme piek in de bezorging van pakketjes bij de bezorgdiensten. Op sommige dagen is het zo druk dat er pakjes blijven liggen tot de volgende dag.

We krijgen bijna dagelijks een update van PostNL, DPD en Bpost over de drukte in november en december. Het is mogelijk dat door de enorme drukte de bezorging van pakketten een dag extra vertraging oploopt. Het enige wat Sensitest kan doen is je pakje zo snel mogelijk aan te leveren bij het Businesscenter van PostNL en Bpost.

Op dit moment worden alle pakketten dagelijks op meerdere tijdstippen bij ons afgehaald door de verzenders. Wat jij nog kunt doen is ervoor zorgen dat je adresgegevens correct en compleet zijn, zodra je een order aan ons doorgeeft. De meeste gevallen van vertraging bij de bezorging worden opgelopen door fouten in het adres, postcode of huisnummer. Vergeet ook niet de eventuele toevoeging of busnummer.

Wil je tijdens de feestdagen je pakje op tijd in huis hebben, hou rekening met extra bezorgtijd en bestel zo nodig een paar dagen eerder dan je normaal gewend bent.Klik hier: Klant-ervaringen verzendwijze Sensitestklik voor vergroting
ē Alle pakjes worden bezorgd met Bpost, PostNL of DPD koerier


In de webshop:
Gevoelige zwangerschapstest 3 stuks Ä 5,49Heb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2023.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Algemene voorwaarden
Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer