Opinie (Laatste 75 opinies)

Sensitest Zwangerschapstest dipstick


Sensitest Zwangerschapstest dipstick Waardering: 96,2%
Score: Sensitest Zwangerschapstest dipstick 96,2%


Waardering: zeer tevreden

Goede beschrijving, makkelijk uit te voeren en af te lezen.

18 feb 2024 13:27

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken en snel resultaat.

Huissen
13 feb 2024 16:39

Waardering: zeer tevreden

Ik heb ongeveer 2 weken geleden de ovulatietest van Sensitest gebruikt, deze gaf duidelijk aan dat ik een LH-piek. Ik dacht afgelopen weekend dat ik mijn menstruatie had gehad, uit nieuwsgierigheid voor de volgende poging deed ik vandaag een nieuwe ovulatietest die weer knalpositief bleek te zijn. Uit andere ervaringen die las online kwam ik te weten dat als je ovulatietest positief is is een moment dat het eigelijk niet kan, je ook wel eens zwanger zou kunnen zijn. Ik heb direct de Sensitest zwangerschapstest gebruikt en deze gaf direct 2 lijntjes aan. De test is erg handig in gebruik en geeft duidelijk aan of je zwanger bent met een licht tweede streepje of een duidelijk tweede streepje. Ik doe morgenvroeg nog eens een test en ik ga naar de huisarts voor een bloedname om het zéker te weten ☺️. Dankjewel Sensitest!

Bocholt
4 okt 2023 22:21

Waardering: zeer tevreden

Fijn product omdat het makkelijk werkt, duidelijk is en gelukkig niet zo prijzig is als andere zwangerschapstesten.

Utrecht
15 mrt 2023 15:21

Waardering: zeer tevreden

Fijne, betrouwbare test. Duidelijk af te lezen in vergelijking tot de test met de roze dop en hartjes venster. Makkelijk in gebruik. En de test is goed betaalbaar.

Drachten
22 feb 2023 14:03

Waardering: tevreden

Direct een positief resultaat

Gorinchem
4 jan 2023 10:42

Waardering: zeer tevreden

Snelle en makkelijke test.

Anoniem
14 dec 2022 08:00

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke aanwijzingen, makkelijk in gebruik & duidelijke aflezing van het resultaat! Aangenaam verrast dat een zwangerschapstest met een wat lagere mooie prijs zo goed is.

Den Haag
5 okt 2022 07:38

Waardering: zeer tevreden

Duidelijk, werkt zoals het moet. Niet zo veel plastic als de midstream en eigenlijk veel makkelijker/schoner. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede detectie threshold.

Den Haag
31 jul 2022 19:04

Waardering: zeer tevreden

Minder plastic afval en veel teststrips voor een heel lage prijs.

Zwolle
22 jun 2022 06:37

Waardering: zeer tevreden

Goed product en snel resultaat.

25 mei 2022 13:57

Waardering: zeer tevreden

Snelle levering gewoon door de brievenbus. Prima prijs. Test zonder gedoe en onnodig plastic. Duidelijk resultaat.

Woerden
25 mei 2022 13:14

Waardering: zeer tevreden

Supersnel is er binnen 1 dag! In een ivf traject na de zesde terugplaatsing in natuurlijke cyclus zonder hormonen 4 dagen voor de testdatum begonnen met testen. Niet eens met ochtendurine. Er was al een licht streepje te zien! Elke dag werd het lijntje iets donkerder. Zwanger dus! (: Na eerder gedoe met veel duurdere testen waar dan soms niet duidelijk was of er wel of geen 2e lijn verscheen, we nog meer testen moesten aanschaffen en dan ook niet duidelijk was of de lijn opliep, heel blij dat ik deze testen heb ontdekt. Ze geven zekerheid en zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in, plus niet zoveel verpakkingsmateriaal en je kan goed zien bij dagelijks testen of de hcg oploopt of afneemt, eerder testen kan, zelfs met urine na de ochtend.

Haarlem
9 mrt 2022 15:31

Waardering: zeer tevreden

Gewoon door de brievenbus! Heel fijn! Doet wat het moet doen. zonder plastic huls en onnodig afval.

Castricum
15 feb 2022 14:09

Waardering: zeer tevreden

Al 6 dagen voordat ik ongesteld had moeten worden (cyclus van 26 dagen), testte ik al positief met een heeeeeeel licht streepje. Dit had ik niet verwacht, de tests zijn echt heel gevoelig.

Utrecht
15 feb 2022 13:13

Waardering: tevreden

Eenvoudig af te lezen en snel resultaat.

Limburg
9 feb 2022 22:00

Waardering: zeer tevreden

Netjes en op tijd geleverd. Discrete verpakking die door de brievenbus kan. Gemakkelijke en goedkope betrouwbare testen. Ik heb de testen voor al mijn zwangerschappen gebruikt.

Lummen
1 feb 2022 13:35

Waardering: zeer tevreden

Erg goede test. Duidelijke resultaat. De prijs is mooi goedkoop erg fijn. Snelle bezorging. Test doet het prima. Makkelijk uit te voeren snel resultaat

Assen
19 jan 2022 16:12

Waardering: zeer tevreden

Snelle levering, wordt in de brievenbus gedropt dus je hoeft niet speciaal thuis te blijven. Gemakkelijk te gebruiken test, duidelijk bijgevoegde uitleg.

Poperinge
18 jan 2022 15:25

Waardering: zeer tevreden

Vlotte bezorging in de brievenbus in een neutrale omslag. Zeer eenvoudig in gebruik. Resultaat gemakkelijk af te lezen. Doet wat het moet doen!

België
15 jan 2022 09:01

Waardering: zeer tevreden

Doet zeker wat het moet doen fijn product ik zal deze voortaan altijd gaan gebruiken makelijk in gebruik en niet duur

Veen
11 jan 2022 18:42

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk en snel af te lezen. En heel belangrijk, geen indroogstreepjes!

Baak
5 jan 2022 13:37

Waardering: zeer tevreden

Heel duidelijk. De uitslag was helaas negatief maar de test is super duidelijk, goede uitleg ook.

Breda
29 dec 2021 18:07

Waardering: zeer tevreden

Geeft duidelijk en snel een antwoord. Makkelijk in gebruik.

Assen
29 dec 2021 14:11

Waardering: zeer tevreden

Heel makkelijk en eenvoudig in gebruik. Doet wat het moet doen. Prijskwaliteit verhouding ook erg goed. Zijn genoeg dure andere zwangerschap-testen, maar dat is helemaal niet nodig. Zou deze echt aanraden!

Heerhugowaard
28 dec 2021 14:19

Waardering: zeer tevreden

Het Doet wat het moet doen.

Zaanstad
21 dec 2021 13:02

Waardering: tevreden

Goede test die doet wat ie moet doen. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

Vlijmen
15 dec 2021 21:20

Waardering: zeer tevreden

Helemaal super deze test. Het resultaat is snel zichtbaar en een hele voordelige koop.

Soest
14 dec 2021 14:31

Waardering: zeer tevreden

Ik gebruik deze test al jaren, ook bij het zwanger worden voor mijn eerste kindje, dat ruim 2 jaar geduurd heeft. Nu ben ik ook weer een jaar bezig voor de tweede, ik vind deze testen heel goed. Ze geven een betrouwbaar en snel resultaat en de prijs is ook erg gunstig. Vooral als je regelmatig wilt testen.

Oss
8 dec 2021 13:13

Waardering: tevreden

Eenvoudig af te lezen.

Zwolle
1 dec 2021 13:04

Waardering: zeer tevreden

Het is heel eenvoudig om de test uit te voeren, volg de stappen zoals beschreven. Ik heb enkele dagen achter elkaar de test gedaan en het lijntje werd steeds donkerder!!

Helden
24 nov 2021 13:13

Waardering: zeer tevreden

Ik bestelde de sensi test en kreeg al ruim voor mijn menstruatie een streepje te zien Ik zou dit zeker aanbevelen Ook de prijs is echt top

Spankeren
23 nov 2021 14:58

Waardering: zeer tevreden

Heel makkelijk in gebruik en snel een betrouwbaar antwoord.

Opperdoes
23 nov 2021 13:59

Waardering: zeer tevreden

Ik vind de Zwangerschapstesten erg fijn. Dag 4 voor NOD ben ik gaan testen en toen had ik een heel licht streepje. Naarmate de dagen vorderde werd die steeds donkerder!!

Helden
17 nov 2021 17:29

Waardering: zeer tevreden

Heel eenvoudig. Snelle uitslag en nauwkeurig. Ik bestel altijd mijn testen hier. Alle producten van sensitest zou ik aan kunnen raden.

Lichtenvoorde
16 nov 2021 09:02

Waardering: zeer tevreden

Erg fijn product. Het is makkelijk in gebruik en er zit een duidelijke uitleg bij. Het doet wat het moet doen en de test uitslag is erg duidelijk af te lezen. Zelf hebben we er een cup bij gekocht om de urine in op te vangen. Deze twee producten samen werken echt super! Ook zonder cup trouwens hoor, maar het leek ons makkelijker zo. Top product, erg tevreden mee!

Veenendaal
10 nov 2021 21:37

Waardering: zeer tevreden

Prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Duidelijk afleesbaar. Handig in gebruik.

Oud Gastel
10 nov 2021 13:49

Waardering: zeer tevreden

Zeer makkelijk uit te voeren en snel resultaat. Je ziet duidelijk wel of geen streepje!

Breda
8 nov 2021 10:40

Waardering: tevreden

Het is eenvoudig uit te voeren, geeft genoeg duidelijkheid. Zeker een aanrader.

Grou
2 nov 2021 17:11

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudig uit te voeren test en minder plastic verpakking!

Lisse
23 okt 2021 10:37

Waardering: zeer tevreden

Prima test. Resultaat makkelijk af te lezen

Emmen
19 okt 2021 17:08

Waardering: zeer tevreden

Goed en goedkope test die een snelle uitslag geeft.

Oost-souburg
13 okt 2021 15:40

Waardering: zeer tevreden

Ondanks dat het negatief getest was, was het een handige simpele test ideaal om snel te kunnne testen zonder teveel gedoe

Capelle Aan Den Ijsel
9 okt 2021 15:37

Waardering: zeer tevreden

De testen zijn zeer makkelijk te gebruiken! En ze zijn zeer betrouwbaar!

Lummen
22 sep 2021 14:49

Waardering: zeer tevreden

De testen zijn makkelijk in gebruik, accuraat en doen wat ze moeten doen. En bovendien niet duur.

Hoogeveen
21 sep 2021 19:01

Waardering: zeer tevreden

Het is fijn dat het niet onnodig al dat plastic bevat. Meer als dit heb je niet nodig. Fijn in gebruik.

Steenbergen Nb
20 sep 2021 08:39

Waardering: zeer tevreden

Snel en betrouwbare test die makkelijk werkt. Geen dure en onnodige hoesjes en dergelijke plastic hulzen. Doet gewoon wat het moet doen. Al meerdere keren besteld.

Vuren
14 sep 2021 13:43

Waardering: zeer tevreden

Zeer eenvoudig uit te voeren. Makkelijk af te lezen. Lekker simpele test voor weinig geld.

Beerta
7 sep 2021 14:24

Waardering: zeer tevreden

De test was heel duidelijk en snel

Venlo
31 aug 2021 13:15

Waardering: zeer tevreden

Netjes verpakt. Doet wat die moet doen

Langbroek
26 aug 2021 16:53

Waardering: zeer tevreden

Super snelle levering. De volgende dag al met normale post in huis. Super makkelijk product. Wat urine opvangen, even 10 sec de stik erin, en wachten maar. Doet goed wat hij moet doen. Super eenvoudig af te lezen: één streep is de controle streep, twee strepen is zwanger.

Utrecht
24 aug 2021 17:21

Waardering: zeer tevreden

Persoonlijk meer vertrouwen in dan een test van de action.

Hoogerheide
24 aug 2021 05:28

Waardering: zeer tevreden

Het was zeer eenvoudig in gebruik en snel af te lezen!

Hoofddorp
21 aug 2021 22:29

Waardering: zeer tevreden

De bezorging is snel en de verpakking is blanco wat ik erg prettig vond. De testen zijn erg fijn. Makkelijk in gebruik en een duidelijk en betrouwbaar resultaat.

Meppel
12 aug 2021 23:35

Waardering: zeer tevreden

Super eenvoudig en heel betrouwbaar. Als ik zwanger ben duidelijke resultaten. Ben ik niet zwanger, ook geen vage lijntjes oid. Heel betrouwbaar dus.

Middelharnis
11 aug 2021 15:47

Waardering: tevreden

Het doet wat het moet doen! Maar helaas geen tweede streepje voor mij. Ik ga voor de volgende ronde meer bestellen.

Delft
10 aug 2021 13:08

Waardering: zeer tevreden

Vrij direct zie je of je zwanger bent of niet. Helaas voor ons geen 2 streepjes. Wie weet volgende maand😊

Almelo
4 aug 2021 13:30

Waardering: zeer tevreden

Deze voordelige testen zijn zonder omhulsel, en daardoor een stuk goedkoper. Zeer eenvoudig in gebruik en werkt net zoals de andere testen. Sensitest geeft ook een blaadje mee waar je ze op kunt plakken, en een uitgebreide uitleg.

Asten
30 jul 2021 11:45

Waardering: zeer tevreden

De test werkt heel eenvoudig en is zeer duidelijk. Bovendien zijn de testen erg voordelig. Ik raad ze dan ook aan.

Groningen
28 jul 2021 13:20

Waardering: zeer tevreden

Ik vind het een top product niet duur in aanschaf geen geen vals positief aan. Negatief is ook echt negatief en positief is ook echt positief. Snelle resultaten en prijs kwaliteit is top

Helmond
27 jul 2021 13:08

Waardering: zeer tevreden

Ik bestel dit product al jaren en het is simpel en doet wat het moet doen. Ik ben er blij mee

Den Haag
21 jul 2021 13:26

Waardering: zeer tevreden

Zeer mooi verpakt met heldere instructies. Goed product.

Amersfoort
20 jul 2021 14:38

Waardering: zeer tevreden

Het is duidelijk en makkelijk in gebruik. Snel af te lezen.

Borger
6 jul 2021 13:19

Waardering: zeer tevreden

Zeer makkelijk uit te voeren en af te lezen. Helaas eerste ronde niet zwanger. Maar had er genoeg besteld, dus op naar de volgende!

Amstelveen
3 jul 2021 09:07

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudig uit te voeren, goed af te lezen en deed wat het moest doen. Duidelijke uitleg zit er ook bij.

Oud Gastel
23 jun 2021 13:05

Waardering: zeer tevreden

Erg eenvoudig in gebruik, makkelijk af te lezen zonder te hoeven twijfelen.

Dieren
22 jun 2021 13:14

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudig en duidelijke bijsluiter

Laren
7 jun 2021 23:33

Waardering: zeer tevreden

Netjes bezorgd, geen opmerkingen. Zeer eenvoudige test die heel duidelijk is.

18 mei 2021 13:52

Waardering: zeer tevreden

Goed en snel. Makkelijk in gebruik.

Buren
10 jul 2020 03:20

Waardering: zeer tevreden

Al verschillende keren besteld. 2x zwanger en beide keren wist ik dit heel snel door deze test. Werkt super eenvoudig en makkelijk af te lezen.

Bergentheim
8 apr 2020 17:25

Waardering: tevreden

Het is simpel in gebruik en duidelijk resultaat.

Dussen
1 apr 2020 12:28

Waardering: zeer tevreden

Product is makkelijk in gebruik en wordt geleverd met een makkelijke kalender om de verschillende test op te plakken.

Brasschaat
1 apr 2020 12:28

Waardering: zeer tevreden

De 2e keer dat ik ze bestel. Bij de eerste zwangerschap zeer succesvol gebruikt.

Sassenheim
31 mrt 2020 12:05

Waardering: zeer tevreden

Geeft duidelijk aan of je zwanger bent of niet. Streepjes blijven ook zoals ze zijn zodat je ze kunt vergelijken.

Venlo
25 mrt 2020 18:18

Waardering: zeer tevreden

Simpel en makkelijk in gebruik. Wordt netjes verpakt geleverd. Duidelijke uitleg erbij en werkt zoals het moet.

Nijverdal
25 mrt 2020 12:23



Sensitest Zwangerschapstest dipstick << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2024.